Lyden af et bedre liv er et undersøgende samtalemagasin om livsfilosofi. Dvs. den filosofi du baserer din levemåde på.

Jeg har selv ofte været i indre som ydre omstændigheder, der bedst kan kategorieres som tabuiserede. Min egen søgen, og til tider tilpasningsnægtelse, skaber nogle interviews med andet end promotion på hjerte.

Min inderlige invitation til dig er, at du gentænker det, der farver din virkelighed. 

Det tæller både samfundsinstallationer som normerne på arbejdsmarkedet, psykiatri, folkelige bevægelser, sygehus – og sygdomskultur, nyhedsmaskinen og i høj grad også det enkelte menneskes interiør som personlighedstype, spiritualitet, kriser, skamfuldhed, seksualitet, moral og livsstilsvalg.

Samtalerne støbes i eftertænksomhedens tegn. Der er tid til fortalelser og tøven og et upassende latterbrøl og jeg håber, at du hver gang bliver med os til det sidste. Hvis du bliver hængende med en åbenhed, også for det du føler du allerede ved, så er det min erfaring, at nye erkendelser flyver din vej.

Når du serveres nuancer, får du oveni købet redskaber til at mestre en kompleks tilværelse.

Det er dit liv, vi taler om.

Det anbefales at lytte med via en podcast app.

Føler du dig inspireret af en af de vise gæster? Så skriv en anmeldelse i iTunes eller på Facebook – det er en kæmpe hjælp for podcastens eksistens med dine stjerner og feedback. Tak på forhånd.

Indtil næste gang – gentænk alt.

– Mannah