Astrologisk terapi med Mannah

Du er født med helt bestemte anlæg. Du er ikke kommet til verden som en blank side. . For mig har en tydning af fødselshoroskopet været den største transformative model til større selvindsigt og selvrespekt.

Jeg tilbyder ikke en fremtidsforudsigelse, men snare en karakteranalyse. Jeg er certificeret hos Marc Laurensen fra Sydney Astrology School, som jeg stadig undervises af – hans astrologiske retning er den evolutionære. Her bruger man symbolerne til at se efter udviklingsmuligheder for den enkelte, og ikke til at spå om fremtiden.

Mine sessioner kalder jeg terapi, fordi vi endvidere taler om hvilke skridt du kan tage, for at blive mere af alt det gode du er. For at nå i mål med det, du ønsker. Med horoskopet i hånden er vi ved første samtale – og der behøves som regel kun en samtale- meget hurtigere tunet ind på det, der er relevant for dig. Der er min forventning, at du ikke fortæller lange historier om dig selv, men at vi sammen ser på horoskopets potentialer.

Pris: 650 kr. (60 minutter . – jeg ankommer forberedt)
850 kr. for en parsession (75 minutter jeg kommer dobbelt forberedt)På bookingsiden vil du blive spurgt om fødselstidspunkt og fødselssted, så jeg kan forberede mig på det korrekte fødselshoroskop. Har du ikke har dit fødselstidspunkt skal du lige kontakte mig inden du booker, så vi kan aftale hvordan vi løser det.

Du er mere end velkommen til at  vende tilbage til mig med  spørgsmål via mail efter din session.

Par-session:
Hvis du er i et parforhold – eller overvejer at gå ind i et- er det utrolig givende at få sammenholdt jeres horoskoper. Det giver indsigt i hvad der egentlig er på spil i jeres måde at være sammen på.
Sted:
Vi ses på Skindergade 26 hos Soulfitness, hvor jeg lejer et rum. Der er the på kanden og rigtig god energi i lokalerne.

Datoer 2019: 

– 12/1

– 23/2

– 30/3 

Betaling:
Overførsel via Mobilepay: 33658