Planetmagi og stjernevisdom

Horoskopslæsning ved Mannah forgår enten ved:

1 Et fysisk møde

2 En tilsendt en koncentreret lydfil med efterfølgende skrivelser eller telefonsamtale 

Vælg mellem:

Læsning af LIVSFORMÅL

Læsning af AKTUEL SITUATION

Læsning af fødselshoroskop+ hvilke energier der fylder aktuelt

Læsning af en relation, parhoroskop

Min forståelse af astrologien

Du er født med helt bestemte anlæg. Du er ikke kommet til verden som en blank side. For mig har en tydning af fødselshoroskopet været den største transformative model til større selvindsigt og selvrespekt. Jeg tror ikke længere på, at der er EN vej er for alle. Det lyder logisk, men mange gange præsenteres vi for teorier med et ensartet syn på mennesket. Jeg tænker også på de mest velmenende hjertefilosofier og  “Hey, jeg har haft en nærdødsoplevelse, så nu skal du bare høre, hvordan du skal bruge dit liv bedst”, men alle skal ikke tjene penge på samme måde, alle skal ikke have det samme form for kærlighedsforhold, alle skal ikke studere eller involvere sig i grupper på samme måde, for vi er komponeret forskelligt af gode grunde. Ved at dykke ned i symbolerne i dit fødselshoroskop, kan vi se på nøjagtig det, der passer til dig. Og vi kan søge forklaringer på, hvorfor du kan være gået galt i byen på forskellige livsområder. Ved at komme dybt ind i forståelsen af de tegn, der er vigtige for dig, kan du få en fornyet forståelse af hvem du er og evt din partner er.

Jeg tilbyder ikke en fremtidsforudsigelse, men snare en karakteranalyse. Jeg er certificeret hos Marc Laurensen fra Sydney Astrology School, som jeg stadig undervises af – hans astrologiske retning er den evolutionære. Her bruger man symbolerne til at se efter udviklingsmuligheder for den enkelte, og ikke til at spå om fremtiden. 

DSC02374

Priser:

Livsformål: 850 kr (60 minutter)

Aktuel situation: 850 kr (60 minutter)

Fødselshoroskop+ transitter 1000 kr (75 minutter)

Parhoroskop: 850 kr (60 minutter)

På bookingsiden vil du blive spurgt om fødselstidspunkt og fødselssted, så jeg kan forberede mig på det korrekte fødselshoroskop. 

OBS Lige nu fungerer bookingsystemet som pejlemærke -dvs book den tid du ønsker, og så sender jeg dig en mail med en tid tæt på, hvis jeg ikke kan..

Sted:

Efter aftale – jeg er i Emdrup, men kommer gerne hjem til dig – og jeg har også rigtig gode oplevelser med at sende en lydfil med horoskopet og så at supplere med spørgsmål på skrift.

Betaling:

Overførsel via Mobilepay: 33658