Planetmagi og stjernevisdom

Du har 3 muligheder for at få en horoskopslæsning ved mig:

1 Fysisk møde hjemme hos dig eller mig

2 En tilsendt en koncentreret lydfil med efterfølgende skrivelser eller telefonsamtale

Begge muligheder er gode. Ved et fysisk møde vil vi naturligt runde de emner, du spørger mest ind til og jeg kan intuitivt spore mig ind på den rette tydning. Ved en indtalt lydfil kan jeg blive mere specifik, fordi jeg klipper en optagelsen sammen til dig, så der ikke er “spildtid”/small-talk. 

DEN 3. MULIGHED (min yndlings)

er for dig, der i det hele taget synes astrologien er spændende, og gerne vil lære mere i dybden om dit horoskop. Så skal du vælge et forløb over 3 gange a 60 minutter. Her vil du i etaper få kortlagt din bevidsthedskonstitution på en systematisk måde. Dette er for at styrke din forståelse for hvad der er på spil. Første session vil dreje sig om elementerne og hvilket hus din sol er i. Næste session vil være et helhedsbillede. Sidste session vil angå alle dine spørgsmål, du ikke fik besvaret i de forrige. Book en tid og skriv i kommentarfeltet, at du ønsker et forløb.

Min forståelse af astrologien

Du er født med helt bestemte anlæg. Du er ikke kommet til verden som en blank side. For mig har en tydning af fødselshoroskopet været den største transformative model til større selvindsigt og selvrespekt. Jeg tror ikke længere på, at der er EN vej er for alle. Det lyder logisk, men mange gange præsenteres vi for teorier med et ensartet syn på mennesket. Jeg tænker også på de mest velmenende hjertefilosofier og  “Hey, jeg har haft en nærdødsoplevelse, så nu skal du bare høre, hvordan du skal bruge dit liv bedst”. Inspirationen er skøn, men indsigten i hvorfor det bare ikke lykkes for alle, er uvurderlig og langt mere brugbar. Alle skal ikke tjene penge på samme måde, alle skal ikke have det samme form for kærlighedsforhold, alle skal ikke studere eller involvere sig i grupper på samme måde, for vi er komponeret forskelligt af gode grunde. Ved at dykke ned i symbolerne i dit fødselshoroskop, kan vi se på nøjagtig det, der passer til dig. Og vi kan søge forklaringer på, hvorfor du kan være gået galt i byen på forskellige livsområder. Ved at komme dybt ind i forståelsen af de tegn, der er vigtige for dig, kan du få en helt anden forståelse af hvem du er – og have langt lettere ved at respektere og elske og bidrage som den du er.

Jeg tilbyder ikke en fremtidsforudsigelse, men snare en karakteranalyse. Jeg er certificeret hos Marc Laurensen fra Sydney Astrology School, som jeg stadig undervises af – hans astrologiske retning er den evolutionære. Her bruger man symbolerne til at se efter udviklingsmuligheder for den enkelte, og ikke til at spå om fremtiden. 

Du kan komme for at få lagt dit horoskop, eller du kan komme med fokus på et bestemt område, som vi så søger svar på i horoskopet.

Pris:

650 kr. (60 minutter)
850 kr. for en parsession (75 minutter)

1800 kr (Forløb over 3 møder)

På bookingsiden vil du blive spurgt om fødselstidspunkt og fødselssted, så jeg kan forberede mig på det korrekte fødselshoroskop. Har du ikke har dit fødselstidspunkt skal du lige kontakte mig inden du booker, så vi kan aftale hvordan vi løser det. OBS Lige nu fungerer bookingsystemet som pejlemærke -dvs book den tid du ønsker, og så sender jeg dig en mail med en tid tæt på, hvis jeg ikke kan.

Par-session:
Hvis du er i et parforhold – eller overvejer at gå ind i et- er det utrolig givende at få sammenholdt jeres horoskoper. Det giver indsigt i hvad der egentlig er på spil i jeres måde at være sammen på.
Sted:
Efter aftale – jeg er i Helsingør og Valby, men har også rigtig gode oplevelser med at sende en lydfil med horoskopet og så at supplere med spørgsmål på skrift.
Betaling:
Overførsel via Mobilepay: 33658
img-6675_Fotor