Astrologisk terapi med Mannah

Du er født med helt bestemte anlæg. Du er ikke kommet til verden som en blank side. For mig har en tydning af fødselshoroskopet været den største transformative model til større selvindsigt og selvrespekt.

Jeg tilbyder ikke en fremtidsforudsigelse, men snare en karakteranalyse. Jeg er certificeret hos Marc Laurensen fra Sydney Astrology School, som jeg stadig undervises af – hans astrologiske retning er den evolutionære. Her bruger man symbolerne til at se efter udviklingsmuligheder for den enkelte, og ikke til at spå om fremtiden. Jeg er udover astrologien, også coach-uddannet.

Med horoskopet i hånden er vi ved første samtale – og der behøves som regel kun en samtale- meget hurtigere tunet ind på det, der er relevant for dig. Der betyder, at du ikke behøver, at fortælle lange gamle historier om dig selv, men at vi sammen ser på horoskopets potentialer.

Pris: 650 kr. (60 minutter . – jeg ankommer forberedt)
850 kr. for en parsession (75 minutter jeg kommer dobbelt forberedt)

På bookingsiden vil du blive spurgt om fødselstidspunkt og fødselssted, så jeg kan forberede mig på det korrekte fødselshoroskop. Har du ikke har dit fødselstidspunkt skal du lige kontakte mig inden du booker, så vi kan aftale hvordan vi løser det.

Vi optager sessionen, hvis du ønsker det, så du kan genhøre og evt. skrive til mig med dine spørgsmål.

Par-session:
Hvis du er i et parforhold – eller overvejer at gå ind i et- er det utrolig givende at få sammenholdt jeres horoskoper. Det giver indsigt i hvad der egentlig er på spil i jeres måde at være sammen på.
Sted:

Vi ses på Skindergade 26 hos Soulfitness, hvor jeg lejer et rum. Der er the på kanden og rigtig god energi i lokalerne.

Er det for langt for dig, så tager vi den på skype. I så fald kan du også booke dig ind andre dage, end de nedenstående.
 

Datoer for fysisk møde 2019: 

– 12/1

– 23/2

– 30/3 

Betaling:
Overførsel via Mobilepay: 33658