Planetmagi og stjernevisdom

Horoskopslæsning ved Mannah, et redskab til større selvforståelse:

Klik på overskrifterne for at læse mere om de forskellige tilbud.

En konsultation af horoskopet med et specifikt fokus på livsretning.

Hvilken vej skal jeg gå? Hvilken kvalitet skal min sjælsbevidsthed udvikle i dette liv? Hvilken skal den væk fra? Hvordan når jeg i mål med mine drømme?

Et kig på dine aktuelle muligheder for at indrette dit liv bedst til de energier, du møder nu og i de kommende år. Hvornår er et ideelt tidspunkt for at rejse, studere, indlede forhold, starte virksomhed, sige op, blive skilt? Noter dine konkrete spørgsmål i kommentarfeltet i bookingen. – Det er vigtigt at huske, at du er herre i dit eget liv, men ved at attune os til energierne får vi lettere det ønskede resultat. Denne konsultation egner sig bedst til dig, der har fået lagt et fødselshoroskop før eller haft en livsformålskonsultation ved mig tidligere. 

Vi ser på de muligheder, du har for at leve dit bedste liv. Først gennemgår vi dine karaktertræk, som du vil genkende dybt i dig og aktiveret på forskellige tidspunkter i dit liv. Derefter tuner vi ind på det, du ønsker at vide lige nu og her. Hvilken månefase du er i, hvilke lektier der er for dig i de aktuelle planetcyklusser og hvilke medfødte gaver, du i højere grad kan udfolde, for at nå dine mål.

I får hver jeres fødselshoroskop i en kort opsummering med vægt på de relationelle aspekter. Derefter ser vi på jeres match i forhold til følelsesmæssige behov, måden at være i en intim relation på og hvilke upcoming tidscyklusser I skal være opmærksomme på at støtte hinanden i. Anbefales både til helt nye par, der ønsker en genvej til at kende den fælles synergi og par der har været sammen længe, der ønsker et nyt perspektiv på deres forhold.

Kursus i kropsliggjort evolutionær astrologi:

Dette er din mulighed for selv at lære symbolerne at kende. Der er ikke tale om tør tavleundervisning, men en læring gennem kroppen og kreative øvelser. Jeg har både tilbud med fokus på at lære astrologi fra bunden og tilbud, der mere lægger op til at mærke astrologiens transformative kraft. 

Betaling:

Overførsel via Mobilepay: 33658

OBS Bookingsystemet som pejlemærke -dvs book den tid du ønsker, og så sender jeg dig en mail med en tid tæt på, hvis jeg ikke kan.

Min astrologiske tilgang og forståelse:

Du er født med helt bestemte anlæg. .

Med astrologiens visdom er det umuligt at overse, at mennesker grundlæggende er udstyret vidt forskelligt. Vi hverken kan eller skal have samme form for relationer, livsstil, måder at tjene penge på, familiebaggrund, lyster mm.

Dog er det fælles for os alle, at vi kan udleve de lavere eller højere vibrationer af den astrologiske DNA, vi er kommet ind i livet med. Dine fundamentale bevidsthedsstrukturer kan med andre ord udnyttes til højeste og fælles bedste, og det vil jeg rigtig gerne opmuntre dig til. Jeg kan fortælle dig hvad du har kapacitet til, og hvad i dig du kan trække på, for at nå i mål med dine drømme.

Horoskopet afslører nemlig hvordan lige præcis du kan få mest ud af din tid på jorden. Og bare rolig: Der er masser af muligheder for forskellige udtryk og livsudfoldelse indenfor de ruteplaner, vi ser outlinet i horoskopets landskab. 

Ved at blive kloge på symbolerne i dit fødselshoroskop, kan du få en dybere forståelse af hvem du er – hvordan du er komponeret af modsætninger, evner og tendenser – og hvad du skal stille op med det hele.

DSC00456

Sådan foregår en horoskopslæsning:

Per 1. maj 2019 er vores samtalerum i Helsingør. Enkelte dage er jeg også i København, så skriv i kommentarfeltet i din booking, hvis du ønsker at mødes der. 

Vi optager samtalen, jeg sender dig den efterfølgende sammen med relevante uddybende tekster om planeter og tegn i dit horoskop, hvis du ønsker det.

Du kan forvente, at jeg ikke taler dig efter munden. Jeg er dedikeret til at se på, hvordan du taler og lever bestemte planet-energier. Derfor kan det også være lidt overvældende at høre på – måske indviklet, hvis det er første gang du hører om astrologien. Til gengæld kan du spørge ind til alt det, du ønsker at få uddybet.Og der er rig mulighed for at lære mere. Husk at første horoskopslæsning kun er starten – dog en vigtig start-  på en længere undersøgelse af dine prominente muligheder for vækst.

Jeg er certificeret hos Marc Laurensen fra Sydney Astrology School, som jeg stadig undervises af – hans astrologiske retning er den evolutionære. Her bruger man symbolerne til at se efter udviklingsmuligheder for den enkelte, og ikke til at spå om fremtiden.