Kom og vær med

Yay, jeg vil så gerne se dig LIVE!!

Lad os gøre det! I bunden af denne side kan du se de næste TALKSHOWS.

Matchmaking: Er du klar til en kæreste og ønsker du at komme på en arrangeret date? Så skriv lidt om hvem du er og hvad du søger i en partner. Jeg sender en mail med detaljerne om “hvad I skal” på daten. Pris: 200 kr per date du kommer på. 

Yogaundervisning: Mine yogatimer går et lag dybere end smidighedstræning. De er sjælsorienterede og gode til hvis du vil øve dig i at lande mere i kroppen, opleve nuet og elske dig selv som den du er. Aktuelt underviser jeg teenagers på Frederiksberg og tager jævnligt imod yoga- jobs på virksomheder eller hos private. Send en mail til lydenafetbedreliv@gmail.com hvis du har en god yoga-ide til mig. 🙂

Astrologi: Astrologi, det at se alt i mig stå skrevet i symboler, har fuldstændig ændret gamet for mig. Et horoskop er et røntgenbillede, et symbolsk hologram af hvilke energier der konstituerer dig, din psykes kvaliteter og altså udgør hvem du dybest set er, begrænsninger og udviklingsmuligheder. Aktuelt studerer jeg astrologi – udover et par kurser på dansk jord, er jeg lang-distance elev på “Sidney Astrology School” . Jeg bruger efterhånden en del tid på at tyde horoskoper, og tager derfor nu også en lille fee for det. Pris: 450 kr. Jeg skal bruge dit fødselstidspunkt og sted og det foregår via mail. Enten på skrift eller i en tilsendt lydfil. Spørg i mailen til det du helst vil vide noget om – ellers fokuserer jeg på det, der umiddelbart falder mig mest i øjnene ved din astrologiske profil. Send dine info til lydenafetbedreliv@gmail.com

OG.

Jeg ville elske at besøge din arbejdsplads til en personaledag eller lign. At få indblik i hinandens horoskoper forbedrer uden tvivl jeres samspil.

Podcasting: Jeg hjælper dig gerne videre med din podcast. Da jeg får mange henvendelser takker jeg i perioder nej, men når der er tid, koster det 350 kr for en times hjælp til din podcast. Du får mine tips til udstyr, indhold, redigering og hvad ellers du måtte have brug for. Skriv på mail- så kan vi tage dine spørgsmål telefonisk.

Andre arrangementer: Jeg kommer meget gerne ud til underholdning af mere eller mindre seriøs karakter. Du kan booke mig som vært til et event, der stemmer overens med mine værdier- se forsiden. Jeg holder også oplæg om bortadoption, mobning, selvmordsforsøg og andre betændte emner – jeg lover, at det både er autentisk, varmt og i en opmuntrende ånd.

Talkshows: Ja, og så er der mine talkshows, hvor jeg inviterer spændende personligheder til en meningsfuld samtale med mig og de andre fremmødte. Du skal ikke bekymre dig om noget som helst, it’s all been taken care of, bare book din plads, kom og nyd. Se de næste nedenfor:

Kommende live-events

INSPIRATIONSBOOST - Bo Heimann - Lyden af et bedre liv
Dato: 11. Oct. 2018
Jeg glæder mig til at se dig    - Mannah
Fra overlevelse til indre frihed
Dato: 1. Nov. 2018
Seksuel Frihed
Dato: 13. Dec. 2018
Erkend dit liv, makker
Dato: 17. Jan. 2019
Inspirationsboost - Et sjælsbaseret liv
Dato: 28. Feb. 2019