Lyden af et bedre liv er et undersøgende, underholdende samtalemagasin om livsfilosofi. Jeg er din vært, Mannah Guldager, og jeg gør mit for at kaste de almindelige antagelser op i luften, og skabe plads til at gribe om nye perspektiver.

Samtalerne er en form for gentænkning af min virkelighed. Og det er altså noget af en vandring.

Jeg vil fantastisk gerne, at du går med mig!
Jeg tager et åbent hjerte og en utrættelig trang til at forstå mere med. Hvis du kan give dig selv en times uforstyrrethed til at lytte i så er vi nået rigtig langt sammen.

Podcasten udkommer hver søndag og live podcasts afholdes cirka en gang månedligt. Dem kan du få øje på, hvis du scroller lidt ned af denne side.

HUSK:

Det er dit liv, vi taler om.

Og så er det jo meget sjovere, når du er med.

Indtil næste gang – gentænk alt.

– Mannah

PS. Føl dig helt fri til at skrive en anmeldelse i iTunes eller på Facebooksiden– det er en kæmpe hjælp med dine stjerner og feedback. Tak på forhånd.

Lyden af et bedre liv Talkshow

Mine live podcasts er en særlig oplevelse. Det foregår på en fransk cafe (Vores Marked på Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg), hvor man kan vælge at spise først. Det er lidt som en intimkoncert, bare med en samtale i stedet for musik. Du har mulighed for at stille spørgsmål og kommentere i den sidste del af vores tid sammen. Der er god energi og guldkorn at hente og er derfor ideel som gaveide. Hvis du vil forkæle dig selv en aften, så book endelig en plads. Bemærk: Kl 19-19:30 er til ankomst, mad, drikke, snak. Kl 19:30-21:00 er selve interviewet.

Inspirationsboost - Den Indre Vildmark
Dato: 28. Feb. 2019
Kom og vær med til talkshow #15, når Hanne Lindblad og Pernille Bøge lader deres filosofi undersøge af mig - og af jer der kommer.  Hanne Lindblad har oversat bogen "Vejen til fælles meningsskabelse", der af mange betragtes som en af de mest praktiske bøger på adult development-området.