Lyden af et bedre liv er et undersøgende, underholdende samtalemagasin om livsfilosofi. Jeg er din vært, Mannah Guldager, og jeg gør mit for at kaste de almindelige antagelser op i luften, og skabe plads til at gribe om nye perspektiver.

Samtalerne er en form for gentænkning af min virkelighed. Og det er altså noget af en vandring.

Jeg vil fantastisk gerne, at du går med mig!
Jeg tager et åbent hjerte og en utrættelig trang til at forstå mere med. Hvis du kan give dig selv en times uforstyrrethed til at lytte i så er vi nået rigtig langt sammen.

Podcasten udkommer hver søndag og live podcasts afholdes cirka en gang månedligt. Dem kan du få øje på, hvis du scroller lidt ned af denne side.

HUSK:

Det er dit liv, vi taler om.

Og så er det jo meget sjovere, når du er med.

Indtil næste gang – gentænk alt.

– Mannah

PS. Føl dig helt fri til at skrive en anmeldelse i iTunes eller på Facebooksiden– det er en kæmpe hjælp med dine stjerner og feedback. Tak på forhånd.

Lyden af et bedre liv Talkshow

Mine live podcasts er en særlig oplevelse. Det er lidt som en intimkoncert, bare med en samtale i stedet for musik. Du har mulighed for at stille spørgsmål og kommentere i den sidste del af vores tid sammen. Der er god energi og guldkorn at hente og er derfor ideel som gaveide. Hvis du vil forkæle dig selv en aften, så book endelig en plads. Bemærk: Varierede locations og tider.

Kontakt til afdøde og husrens
Dato: 6. Jun. 2019
Christina Charlotte har 23 års erfaring som spirituelt medie og tilbyder blandt andet sjælsrelease, healing, husrens og afdødekontakt i sin virksomhed Golden Global Clairvoyance. Hun brænder for at hjælpe folk med at finde indre ro ved skabe sig det liv de drømmer om. Måske har du selv haft en sitrende oplevelse, måske vil du bare gerne møde Christina Charlotte og stille hende dit spørgsmål.
Den første halve time fra 19:00-19:30 er til lige "at lande" på cafeen. Få dig noget at drikke eller spise, hils på et nyt bekendskab eller sid alene og føl dig helt tryg. Fra 19:30-20.30 interviewer jeg (Mannah, vært på Lyden af et bedre liv) Christina Charlotte i en times tid og derefter har vi en halv time til spørgsmål fra publikum.
Adressen er Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg på den franske cafe Vores Marked Prisen er 150 kr og der er billetsalg her: https://billetto.dk/e/lyden-af-et-bedre-liv-talkshow-kontakt-med-sjaele-billetter-342812 Max 20 deltagere