Om mig

Jeg har erfaret at det vigtigste i hele livet er, at jeg lever i overensstemmelse med mine værdier, med hvem jeg er. Så er historierne om det, jeg kommer fra mindre vigtige. Kender du det?

Den jeg er

Mine indre strenge består af en filosoferen, en poetisk og farverig undren.

Viklet rundt om min “kærlighed til visdom” har jeg et ekstremt behov for at udtrykke mit hjerte kreativt. Det ene kan altså ikke eksistere uden det andet. Derfor siger jeg gerne, at min podcast både er underholdende og undervisende. Min essens består af begge dele. Det inspirerede møde mellem mennesker og en længsel efter at vise det frem. Noget i mig vil deles. Du er altså det rette sted, hvis noget i dig vil modtage mig.

Formelsen

Mine forudsætninger for at lykkes med at gøre livet og bruge mig selv autentisk, har ikke været de bedste. Eller måske har de været de bedste uden at være de letteste? Måske er det netop de svære sager, der har dannet mig.

Men min sjæl er ikke tilfreds med modelleringen på “livets hårde skole”. Jeg har brug for mere end: Nåh ja, livet det går op og ned – forklaringen. Kender du sulten? Efter en åndfuldhed.

Jeg behøver at blive præsenteret for en række nuancerende perspektiver, der kan hjælpe mig til at gøre op med det, der styrer afsted med mig.

Uden min bevidste tilladelse.

Forståelsesrammerne griber os i vores skrøbelighed. Og de rammer består af antagelser og direkte anvisninger. Så hvis rammen er snæver, bliver dine muligheder det også. Hvilke energier ønsker du, skal holde om dig, når du er på dit svageste?

Hjertets kald

Hjertet kalder på venlighed, centrering, et større udsyn. Sammen med den vitale latter og forbundethed med andre sjæle og følelsen af at have en vigtig rolle at spille overfor andre. Nævn selv flere.

Livsmestring er det gennemgående interessepunkt, for alt hvad jeg laver. Nogle dage må vi sande, at succeskriteriet nået ved blot at kunne holde til livet. Til det kan man bruge religion eller andre fastformede tankesæt som anker, men det har simpelthen ikke gjort noget godt for mig.

Situerede som vi er

Tværtimod er min optagethed af rigtig mange forskellige perspektiver en modreaktion på det snæversyn, jeg i mange år tog på mig. Har du prøvet at være i et miljø, der på een gang var kærligt og manipulerende?

Vi slipper ikke for at være kulturelle væsener, der finder os selv igennem de andre. Men i al vores sociale -kontekstuelle -indlejring kan vi tage et valg om hvem, der skal påvirke os fremadrettet.

Symbolsk sensitivitet

Astrologi er det symbolske sprog, der hjælper mig i aller videst udstrækning med at genkende hvilke værdier, jeg har brug for i mit liv. Horoskopet giver mig en befriende forståelse af hvilke behov der inderst inde er mine.

Men hvis jeg har lært EN kendsgerning på mine 32 år, så er det, at det jeg forstår som hjælpsomt ikke nødvendigvis er det for alle. Derfor inspireres jeg mest ved at høre og formidle en variation af verdensbilleder i mine interviews. Astrologi er en personlig favorit for mig, du kan have et helt andet og lige så godt sprog for det, der foregår i og omkring dig.

Tag ansvar for egne behov

At mestre livet vil ganske enkelt sige at kende sine behov og tage vare på dem. Brug hvad end perspektiv der hjælper dig til det. Hvad der altid hjælper, er at blive mere bevidste. At tune intuitionen. Så det bliver klart, hvad der foregår og hvordan du skal forholde dig til det. Ingenting er vanskeligere og mere vidunderligt end det, hvis du i længere tid har lukket ned for hvem du er. Det har du i øvrigt haft dine grunde til. Nu er du her.

Mød mig og mærk livsgnisten

Hvis du kan ræsonnere med det, jeg laver, så håber jeg da vi ses! Enten til en astrologisk session, en live podcast eller hvis du har lyst til at invitere mig ud og holde oplæg.

Af hjertet tak fordi du har læst lidt om mig, jeg håber du vil benytte min hjemmesides muligheder. Jeg har lavet den med en intention om at skabe kontakt til dig.  

Med ønsket om at du føler dig ubeskriveligt velkommen hos mig, når du ønsker inspiration til din livsvej.

– Mannah

Top Tre Begejstring Triggers
1) Budskaber formuleret så smukt og intelligent at sætningerne rydder op i mit hoved og drager mig ind til sig
2) Alting Lyserødt
3) Mine børns utrolige evne til at servere stolte stunder
Fødselsdag
3.marts 1986 kl 13:33 (korrigeret) i Hillerød
Uddannelse
Kandidat i Pædagogisk Filosofi, Flow-specialist, Socialrådgiver, Yogalærer & Astrologi-certificering.
Arbejde
Tydning af horoskoper, LIVE talkshows, Yoga for krop og sind .
Vision for verden
Mere helhjertethed, flere samtaler med nerve, mere mindful bevægelse og overskud til at se "mennesket bag".