Om mig

Mine indre strenge består af en filosoferen, en poetisk og farverig undren.

Viklet rundt om min “kærlighed til visdom” har jeg et behov for at udtrykke mit legende hjerte. Det ene kan altså ikke eksistere uden det andet. Derfor siger jeg gerne, at min podcast både er underholdende og undervisende. 

Forståelsesrammerne griber os i vores skrøbelighed. Og de rammer eller overbevisning består af antagelser med direkte anvisninger. Så hvis rammen er snæver, bliver dine muligheder det også. Jeg forstår i dag, at mine udfordringer har været min vækst. Og jeg forstår, at min livsrejse udfoldes i takt med tidscyklusser og indre villighed.

Livsmestring er det gennemgående interessepunkt, for alt hvad jeg laver. 

Symbolsk sensitivitet

Astrologi er universets sprog. Det beskriver dit mønster. Dit udtryk af det mønster afhænger til gengæld af din bevidstheds niveau. HER er vi ved roden af det, der optager mig. Astrologi som beskrivende for personligheden og vejledende for transcendens heraf. OG omprogrammeringen af bevidstheden. Gennem meditative praksisser – i den mest kreative ånd- kan vi ændre på hvem vi er og dermed det, vi tiltrækker.

Tag ansvar for egne behov

At mestre livet vil sige at kende sine behov og tage vare på dem. Og mere endnu. Find dine kvaliteter og udlev dem med deres smukkeste fulde udtryk. Med bevidsthed om at du er alle og ingen.

Mød mig og mærk livsgnisten

Hvis du kan ræsonnere med det, jeg laver, så håber jeg vi ses. Enten til astrologiske sessioner, live podcast, yoga eller hvis du har lyst til at invitere mig ud og holde oplæg.


Med ønsket om at du føler dig ubeskriveligt velkommen hos mig, når du ønsker inspiration til din livsvej.

– Mannah

Top Tre Begejstring Triggers
1) Budskaber formuleret så intelligent at sætningerne rydder op i mit hoved og drager mig ind til sig
2) Alting Lyserødt
3) Mine børns utrolige evne til at servere stolte stunder
Fun Fact
Jeg har et overforbrug af øjencreme
Uddannelse
Kandidat i Pædagogisk Filosofi, Flow-specialist, Socialrådgiver, Yogalærer & Astrolog.
Arbejde
Livstransformation, Bevidsthedsudvikling, Transcendens af personligheden, Dyb og kærlig selvforståelse
Vision
At studere og videregive transformerende livsperspektiver, for at enhver finder sin egen unikke vej i en perfekt balanceret vekselvirkning med kollektivet.