Yoga og Motivation

Yoga med mig (Læs om de motiverende oplæg nederst)

At lære at tjekke ind i min krop og være til stede i mig selv på en kærlig måde var, og er, revolutionerende for mig. Jeg har altid hadet gymnastik og har været ret ligeglad med min krop. Den var faktisk mest bare i vejen.

Da jeg mødte yoga, var det med en krop der havde født børn. Det var en krop der havde ladet sig grænseoverskride og en krop der følte sig uværdig og forkert.

Der lå med andre ord en masse traumaer på køl i kroppen. Til når jeg engang havde tid til at sende den varme og lydhørhed.

Jeg foragtede derfor roen i yoga, men blev hurtigt grebet af de styrkende bevægelser. Til sidst fik jeg så ondt overalt, at jeg ikke kunne holde ud at være nogen steder. Jeg blev tvunget til at lytte til min krop.

Og hvilken gave det er i mit liv. At kunne trække vejret frit i min krop. At kunne lege med mindfulde bevægelser, der gør min krop glad. At anerkende sammenhængene i mig, de fysiske, energetiske, åndelige og mentale lag.

I dag underviser jeg serielle flow, der virkelig får os ned i kroppen og samtidig gør kroppen til et dejligere sted at være. Roen bydes især velkommen i den sidste del af klassen. Jeg bruger gerne stemningsmusik, der får os ind i den harmoniske tilstand, hvor det er muligt at genfinde det selvkærlige fokus.

Fra det sted kan vi give slip på forældede mentale mønstre. Måske opstår de igen, men for en stund er de væk og erstattet med selvomsorg. Vi øver os på livet i yoga.

Yogabevægelserne danner også nye kropsmønstre og balancerer energifelterne.

Yoga med mig er en kombination af aktive øvelser og blødgørende rolige stillinger, alle med det bevidste åndedræt som center.

Hvis du gerne vil fylde dig selv med ren godhed og endda pleje din krop imens, så er et valg om at dukke op til mine yogatimer helt rigtigt.

Muligheder for min yogaundervisning:

Lige nu er mit eneste offentligt åbne hold hos Drivkraft i København K

Motiverende opæg

Jeg vil elske at komme ud til din virksomhed, til inspirationsseminarer eller være et indslag på personaledagen.

Her kan du læse om mine emner:

Mindfulness i pædagogisk praksis

Ud af depressionen og ind i troen på en god fremtid

Adoption

Modet til at være den du er