Yoga og Foredrag

Yoga med mig 

At lære at tjekke ind i min krop og være til stede i mig selv på en kærlig måde var, og er, revolutionerende for mig. Jeg har altid hadet gymnastik og har været ret ligeglad med min krop. Den var faktisk mest bare i vejen.

Da jeg mødte yoga, var det med en krop der havde født børn. Det var en krop der havde ladet sig grænseoverskride og en krop der følte sig uværdig og forkert.

Der lå med andre ord en masse traumaer på køl i kroppen. Til når jeg engang havde tid til at sende den varme og lydhørhed.

Jeg foragtede derfor roen i yoga, men blev hurtigt grebet af de styrkende bevægelser. Til sidst fik jeg så ondt overalt, at jeg ikke kunne holde ud at være nogen steder. Jeg blev tvunget til at lytte til min krops signaler.

Og hvilken gave det er i mit liv! At kunne trække vejret med en bevidsthed om, at jeg gør det. Ikke nok med at det giver adgang til en ro, jeg ikke har kendt før, så ændrer det også virkeligheden. Min yoga er kædet uløseligt til mindfulness eller heartfulness – en filosofi der ønsker at nå bag om den konstante strøm af tanker, vurderinger, domme.

Jeg underviser i serielle yogaflow, dvs stillinger der times med dit åndedræt. Det giver en helt naturlig velvære, fordi kroppen bevæges, energierne balanceres, hjertet åbnes. 

Fra det sted kan vi give slip på forældede mentale mønstre. Måske opstår de igen, men for en stund er de væk og erstattet med selvomsorg. Vi øver os på livet i yoga.

.Forvent at bevæge dig i den første del – og at finde fuldstændig afspænding i den anden del af time. Positive affirmationer tænkes ind for at fylde sindet med positive programmeringer, men der er også plads til stilhed og din helt egen proces. Føl dig fri til at skrive i forvejen, hvis du har spørgsmål. Ellers tager vi dem, når vi ses.

Muligheder for min yogaundervisning:

Du finder du mig hos Drivkraft i København K og når du trykker på book her, opretter du en profil i deres bookingsystem, så du kan se alle dine muligheder for yogatimer.

Foredrag/ Motiverende oplæg

Jeg elsker at blive inviteret ud på virksomheder, til inspirationsseminarer eller til et indslag på personaledagen. Jeg medbringer livsbegejstring og en lyst til at tale om det, der rører og flytter os. Nye perspektiver er tæt på garanteret efter mit indlæg.

Her kan du læse om mine emner:

Mindfulness i pædagogisk praksis

Ud af depressionen og ind i troen på en god fremtid

Adoption

Modet til at være den du er