Yoga

Yoga med mig 

Muligheder for min yogaundervisning:

Du finder du mig hos

Nor: kl 7:00-8:15 onsdag morgen

Drivkraft i København K:

Næste hold bliver Søndag 24.februar kl 12-13:15

Slagelse FOF:

Workshop 16.marts kl 10-13 

YOGA I VALBY:

TeenageYoga torsdage 15:45-16:45 (Køb forløb her)

OG nu er jeg ved at sætte et eksklusivt forløb op hos Yoga i Valby (Skolegade 2 A, 2500 Valby) hver onsdag 19-20:30 Tilmelding her: https://billetto.dk/e/eksklusivt-kaerlighedsyoga-forlob-billetter-335405/

Fortællingen bag min store interesse for yoga

At lære at tjekke ind i min krop og være til stede i mig selv på en kærlig måde var, og er, revolutionerende for mig. Jeg har altid hadet gymnastik og har været ret ligeglad med min krop. Den var faktisk mest bare i vejen.

Da jeg mødte yoga, var det med en krop der havde født børn. Det var en krop der havde ladet sig grænseoverskride og en krop der følte sig uværdig og forkert.

Der lå med andre ord en masse traumaer på køl i kroppen. Til når jeg engang havde tid til at sende den varme og lydhørhed.

Jeg foragtede derfor roen i yoga, men blev hurtigt grebet af de styrkende bevægelser. Til sidst fik jeg så ondt overalt, at jeg ikke kunne holde ud at være nogen steder. Jeg blev tvunget til at lytte til min krops signaler.

Og hvilken gave det er i mit liv! At kunne trække vejret med en bevidsthed om, at jeg gør det. Ikke nok med at det giver adgang til en ro, jeg ikke har kendt før, så ændrer det også virkeligheden. Min yoga er kædet uløseligt til mindfulness eller heartfulness – en filosofi der ønsker at nå bag om den konstante strøm af tanker, vurderinger, domme. Det handler om at erindre, at vi kun har nu. 

Jeg underviser i serielle yogaflow, dvs stillinger der times med dit åndedræt. Det giver en helt naturlig velvære, fordi kroppen bevæges, energierne balanceres, hjertet åbnes. Nogle af mine kursisterne kalder det for en “dansende yogaform” – i så fald er det dog totalt fri dans..:) 

Forvent at bevæge dig i den første del – og at finde fuldstændig afspænding i den anden del af time. Positive affirmationer tænkes ind for at fylde sindet med mere hensigtsmæssige programmeringer, men der er også plads til stilhed.. Føl dig fri til at skrive i forvejen, hvis du har spørgsmål. Ellers tager vi dem, når vi ses.

Du kan også altid følge med på “mannah Guldagers yoga” men hvis du ikke har Facebook er du meget velkommen til at sende en mail, når du vil høre om hvor jeg helt aktuelt har hold.

Foredrag/ Motiverende oplæg

Jeg elsker at blive inviteret ud på virksomheder, til inspirationsseminarer eller til et indslag på personaledagen. Jeg medbringer livsbegejstring og en lyst til at tale om det, der rører og flytter os. Nye perspektiver er tæt på garanteret efter mit indlæg.